خواص روغن شتر مرغ

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید:
ارسال به دوستان پرینت ۸۸۸ بار بازدید شده

خواص روغن شتر مرغ
در زمان های قدیم که علم به این صورت و با این سرعت در حال پیشرفت نبوده است مردم از مواد طبیعی و دست ساز برای زیبایی و درمان استفاده می کردند و طبق شواهد موجود کشف شده که در مصر باستان از روغن شتر مرغ برای آرایش پوست استفاده می شده است.
این روغن را از لایه های پوستی شتر مرغ می گرفتند و از خواص بی نظیر آن بهره می بردند و بعد ها به خواص آن برای التهاب پوستی و التیام درد پی بردند.با پیشرفت علم و شناخت عناصر سازنده و مواد موجود در این روغن به اثرات جوان سازی و شادابی پوست و هم چنین محافظت از پوست در برابر اثرات شدید نور خورشید پی بردند و تاثیر گذاری بی نظیر آن بر روی درد مفاصل حاصل از بیماری های روماتیسم و سیاتیک را تایید نموده اند.امروزه بسیاری از مردم با بیماری هایی نظیر کمر درد، سیاتیک و رماتیسم دست به گریبان هستند و با درد های عضلانی ناشی از این بیماری ها زندگی می کنند و به دنبال راه حل هایی برای مقابله با این مشکل هستند.

روغن شتر مرغ

یکی از مهمترین خواص روغن شتر مرغ ضد التهاب بودن آن است که به دلیل وجود امگا3،امگا9 و اسید های چرب ضروری و ویتامین ها و اسید های آمینه خاصیت ضد روماتیسمی پیدا کرده است.
برای این منظور با پیشرفت علم و تهیه روغن شتر مرغ به صورت کاملا مکانیزه و ترکیب آن با مواد مورد نیاز برای التیام درد های ناشی از بیماری ها،محصولات بهداشتی و درمانی تولید شده است(روغن های ماساژ شتر مرغ) که در سالن های ماساژ و درمان های خانگی مورد استفاده قرار می گیرد.

روغن شتر مرغ

همانطور که گفتیم در زمان های قدیم از روغن شتر مرغ فقط برای زیبایی و آرایش پوست استفاده می شده که رفته رفته به خواص بیشتر آن پی بردند.این روغن یک مرطوب کننده بسیار قوی پوست است که سرعت جذب آن توسط پوست بسیار بالاست و با نفوذ به لایه های عمیق پوست، رطوبت آن را حفظ می کند.
در روغن شتر مرغ اسید های چرب سلولی وجود دارد که در بازسازی و رشد بیشتر سلول های صدمه دیده پوست تاثیر فراوانی دارد و این بازسازی، پوست را همیشه جوان نشان می دهد و از پیری و چین و چروک جلوگیری می کند.

روغن شتر مرغ

همین خاصیت جوان سازی پوست هم باعث تمیز شدن پوست می شود و هم از جوش ها جلوگیری می کند و سطح پوست را از قارچ های ایجاد شده پاک می کند.
روغن شتر مرغ به عنوان یک ضد التهاب قدرتمند علاوه بر خاصیت ضد آفتاب بودن، برای التیام صدمات پوستی ناشی از آفتاب سوختگی هم مناسب است .
خوشبختانه امروزه با پیشرفت روز افزون علم و تکنولوژی محصولات متنوعی با بهره بردن از این روغن جادویی تولید شده که هم برای محصولات آرایشی بهداشتی و هم برای درمان دردهای مفصلی بسیار تاثیر گذار است و تهیه آن هم برای عموم مردم راحت تر شده و همه می توانند از خواص این محصولات(روغن ماساژ،صابون و...) بهره مند شوند.

مطالب مرتبط

پر بازدید مقالات

ارسال نظر

* نام و نام خانوادگی:
پست الکترونیک:
* متن نظر:
* لطفا کاراکترهایی را که در تصویر می بینید در کادر پایین وارد کنید:
وبلاگ